Marknadsledande tjänster inom PLM

Virtual Engineering är ett konsultbolag med medarbetarna i fokus. Vi erbjuder marknadsledande tjänster inom Product Lifecycle Management med fokus på våra kärnvärden; Kvalitet, Kompetens och Leveransfokus med ett personligt engagemang.

Nyckeln till en framgångsrik PLM-implementation återfinns i kombinationen av kompetens i PLM-systemet och kunskap i de PLM-processer som våra kunder använder sig av.

Ett för stort fokus på PLM-systemen riskerar att förbise verkliga behov och kritiska delar av processen. Ett å andra sidan för stort fokus på processen kan ge upphov till en teoretisk arbetsprocess som kanske inte går att implementera effektivtPLM-systemet. Det är genom att samtidigt fokusera på både system och process som vi uppnår den bästa möjliga implementationen av PLM. Med ett ben i processen och ett i PLM-systemen har Virtual Engineering förmågan att planera och utföra framgångsrika PLM-implementationer.

Vi har kompetens inom följande PLM-plattformar:

  • Dassault 3DEXPERIENCE
  • Siemens Teamcenter
  • PTC Windchill
  • SYSTEMWEAVER

Vi har även stor erfarenhet att utvärdera PDM-lösningar från grunden och hjälper er gärna med allt från specifikation och kravställning till system design och implementering.

Kvalitet går alltid före kvantitet.

Våra kärnvärden

Kvalitet

Vi har fokus på kvalitet i allt vi gör, externt som internt. Kvalitet går alltid före kvantitet.

Kompetens

Vi besitter spetskompetens inom PLM med djup kunskap i våra kunders utvecklingsprocesser. Vårt goda rykte i branschen gör oss till en attraktiv arbetsgivare för branschens bästa konsulter och topptalanger. Vi har en nära och personlig relation inom företaget såväl som med våra kunder.

Leveransfokus

Vi står för ett professionellt och äkta engagemang, med fokus på att leverera värde och nytta till våra kunder som gör skillnad – på riktigt.

Kompetens i både kundens processer och PLM-system är nyckeln till framgångsrika implementationer.

Vår kombinerade kunskap i våra kunders processer och PLM-system ger oss möjligheten att leverera de bästa lösningarna.

FacebookLinkedIn

Kontakta oss

12 22 02-13(0)64+es.gnireenignelautriv@ofnies.gnireenignelautriv@sreerac

Meny

© 2024 All rights reserved.